WELKOM BIJ

Dé wijngroothandel met passie voor wijn

Wij zijn een wijngroothandel waar de passie voor wijn te proeven is; letterlijk en figuurlijk. 

Rode Wijn

Witte Wijn

Mousserende Wijn

Beermann Wijnimport

Dé wijngroothandel met passie voor wijn

Welkom bij Beermann Wijnimport! Wij zijn een wijngroothandel waar de passie voor wijn te proeven is; letterlijk en figuurlijk. Beermann Wijnimport is een echt familiebedrijf waar al voor 3 generaties met veel passie over wijn wordt gesproken. Een droom wordt werkelijkheid, nadat wij onze start maken met een wijngroothandel, speciaal voor horeca en detail cq vakhandel. 

Wij zijn een wijnleverancier in hart en nieren. Dat vind je terug in de prijskwaliteitsverhouding en de smaakvolle wijnen die wij aanbieden. Onze liefde voor wijn maakt ons gedreven. Door onze ruime wijnkennis, enthousiasme voor het vak en ambitie, zijn wij jouw betrouwbare en kundige partner in wijn. Neem een kijkje in ons aanbod en laat je verrassen!

Relatiegeschenken

Beermann Wijnimport onderscheidt zich tevens als groothandel voor relatiegeschenken door de servicegerichte werkwijze die wij hanteren. Als o.a. vinoloog, oud hotelier en importeur, hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van wijn, verzorging en gastvrijheid.

Deze ervaring uit zich in een servicebeleid waar voor elke vraag een antwoord is. Dat en nog véél meer servicemogelijkheden zijn altijd bespreekbaar.

SERVICE STAAT OP ÉÉN

‘Liever een lange relatie dan het snelle geld’

Dat wij een wijngroothandel zijn, betekent niet dat wij goede service links laten liggen. Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij kenmerken onszelf door onze betrouwbaarheid, passie en ondersteuning die wij iedereen bieden. Wij nemen jou graag mee in onze wereld van wijn. Ik als vinoloog en oud-sommelier, kan je goed assisteren bij juiste wijnspijs combinaties.

Ons onderscheidend vermogen

Wij onderscheiden onszelf als wijngroothandel door ons omvangrijke assortiment aan wijn uit eigen import. Sinds 2000 produceren wij onze eigen wijnen op onze wijngaarden. Hierdoor kan jij je klanten of gasten exclusieve wijnen aanbieden die met zorg en aandacht zijn geproduceerd. Wij bieden exclusiviteit voor de beste prijs-kwaliteit.

Wij gaan altijd voor kwaliteit en professionaliteit. Voor advies over wijn kan je bij ons aankloppen. Wij verzorgen ook wijncursussen en proeverijen, daarvoor kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

U kunt altijd uw vraag stellen via ons contactformulier.

Winkelwagen
Scroll naar boven