Relatiegeschenken

Wijn: het beste relatiegeschenk

Beermann Wijnimport is dé groothandel en specialist op het gebied van relatiegeschenken. In ons ruime assortiment vind je het relatiegeschenk waar je naar op zoek bent. Dankzij onze jarenlange en brede ervaring weten wij precies waar jij naar op zoek bent. Door ons brede netwerk kunnen wij niet alleen pakketten verzorgen met wijn maar ook met aanvullende producten zoals bier, droogwaren en versproducten. Beermann Wijnimport is jouw aanspreekpunt voor al je relatiegeschenken.

Servicegerichte werkwijze

Beermann Wijnimport onderscheidt zich als groothandel voor relatiegeschenken door de servicegerichte werkwijze die wij hanteren. Als o.a. vinoloog, oud hotelier en importeur, hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van wijn, verzorging en gastvrijheid. Deze ervaring uit zich in een servicebeleid waar voor elke vraag een antwoord is. Dat en nog véél meer servicemogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Voorbeelden van pakketten die wij kunnen maken zijn;

Zorgvuldig geselecteerd aanbod

Alle wijnen en producten in ons aanbod worden door ons persoonlijk geselecteerd op smaak, kwaliteit en uitstraling waardoor jij de beste geschenken in handen krijgt. Ons aanbod bestaat vooral uit wijn uit eigen import en hier zijn wij dan ook erg trots op. Ook heb jij hierdoor exclusieve wijnen, met een perfecte prijskwaliteit.

Generaties aan passie

Jeff Connects is gebouwd op drie generaties aan passie voor wijn. Zo leverde onze grootvader wijn aan vele sterrenrestaurants en onze vader naar een breder publiek. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in de horeca. Hierdoor zijn wij persoonlijk in aanraking gekomen met wijn en waren mij meteen verkocht. Onze passie zetten wij graag in om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Meer informatie over onze relatiegeschenken gewenst? Vraag dan een brochure aan. Ook kan je contact met ons opnemen. Wij bieden een 24/7 service aan zodat wij je altijd van dienst kunnen zijn.

Winkelwagen
Scroll naar boven