Wijnimport

Dé wijngroothandel met passie voor wijn

Welkom bij Beermann Wijnimport! Wij zijn een wijngroothandel waar de passie voor wijn te proeven is; letterlijk en figuurlijk. Beermann Wijnimport is een echt familiebedrijf die al drie generaties lang iedereen voorziet van een ruim assortiment aan wijnen. Wij zijn een wijnleverancier in hart en nieren en dat vind je terug in de kwaliteit- en smaakvolle wijnen die wij aanbieden. Onze liefde voor wijn maakt ons gedreven om voor iedereen de passende wijn te vinden. Door onze ruime wijnkennis, enthousiasme voor het vak en ambitie zijn wij jouw betrouwbare en kundige partner in wijn. Neem een kijkje in ons aanbod en laat je verrassen!

Jij staat voorop

Dat wij een wijngroothandel zijn, betekent niet dat wij goede service links laten liggen. Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij kenmerken onszelf door onze betrouwbaarheid, passie en ondersteuning die wij iedereen bieden. Wij nemen jou graag mee in onze wereld van wijn. Ons quotum is niet voor niets:

‘liever een lange relatie dan het snelle geld’

Zorgen voor elkaar

Jij als afnemer van onze wijnen, zorgt ervoor dat wij kunnen bestaan en daar zijn wij dankbaar voor. Bij veel bedrijven zoals wij, wordt er niet veel voor jou terug gedaan en is het contact vaak moeizaam. Zo bieden wij nét dat extraatje, wat ons het verschil maakt.

  • 24/7 direct contact met één contactpersoon, ook ’s avonds, ook Zondags
  • Assistentie bij het maken van jou wijnkaarten
  • Assistentie bij het realiseren van leuke acties bij jou in de winkel
  • Gratis wijncursus voor je collega’s bij afname van wijnen

Ik als vinoloog en oud-sommelier, kan jou goed assisteren bij juiste wijnspijs combinaties.

Ons onderscheidend vermogen

Wij onderscheiden onszelf als wijngroothandel door ons omvangrijke assortiment aan wijn uit eigen import. Sinds 2000 produceren wij onze eigen wijnen op onze wijngaarden. Hierdoor kan jij je klanten exclusieve wijnen aanbieden die met zorg en aandacht zijn geproduceerd. Wij bieden exclusiviteit voor de beste prijs-kwaliteit.

Wij gaan altijd voor kwaliteit en professionaliteit. Voor advies over wijn kan je bij ons aankloppen. Wij verzorgen ook wijncursussen en proeverijen, daarvoor kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Eigen import

Resultaat 1–16 van de 106 resultaten wordt getoond

Winkelwagen
Scroll naar boven